Over ons

Over WeCare

Wij bieden ondersteuning, waardoor onze cliënten in staat zijn om zelf vorm te geven aan het leven!

Persoonlijk contact & wederzijds respect staan centraal

Wij bieden beschermd wonen bij ons op locatie en ambulante begeleiding thuis aan voor cliënten met een Turkse, Marokkaanse of andere niet-Nederlandse achtergrond. Alle werknemers van WeCare zijn gekwalificeerd voor de doelgroepen waar wij ons met name op richten, zijn bekend met andere culturen en religies en hebben zelf ook een islamitische achtergrond dan wel zijn ze daarmee volledig vertrouwd.

Wij hechten veel waarde aan het samenbrengen van culturen. Hierin zijn persoonlijk contact, menswaardigheid en wederzijds respect voor elkaar ten alle tijden typerend. Wat jouw achtergrond of situatie ook is: wij hebben respect voor het anders zijn.

 

WeCare: een locatie in het centrum van Tilburg
WeCare: een locatie in het centrum van Tilburg

Hier voel jij je thuis!

WeCare: een locatie in het centrum van Tilburg

Wanneer je begeleiding nodig hebt, wil je die natuurlijk ontvangen op een plek waar jij je prettig en veilig voelt. Voor ons is het daarom echt van belang dat jij je thuis voelt op onze locatie in het centrum van Tilburg. Bij ons beschik je altijd over een eigen kamer met keuken en doucheruimte. Daarnaast hebben we een grote binnentuin, met moestuin, die gelegenheid biedt om samen te zitten. En we hebben een moderne aula met veel voorzieningen, zoals een grote keuken, computers of de mogelijkheid tot sporten. In de aula organiseren we ook gezamenlijke activiteiten als koken en knutselen.

 

Neem een kijkje op onze locatie

Onderstaande foto’s geven een goed beeld van de locatie en de mensen van WeCare.